Pühapäeval, 15. septembril leidis Stone Course’i aset EGCC Ladies Night Outi neljas etapp. Seekord oli võistlusradu üheksa ja väljaku viimasel rajal ka Jõelähtme Golfiakadeemia eriti pika nimega erivõistlus “beat the pro & closest to the pin, bunker edition”, ehk võistleja pidi bunkrist lööma lähimale lipule ja võitma selles akadeemia juhti Jevgeni Levinit. Neile, kel löök õnnestus, said akadeemia kinkekaardid, aga jagati välja ka ergutavaid lohutusauhindu.

Kõikide kohalolijate vahel loositi välja neljas voodi, mille pani välja peatoetaja Marmella. Sel korral naeratas fortuuna Maree Perkinsile.

Peatoetaja Marmella loosiauhind

Sel hooajal on EGCC Ladies Night Outi peatoetajaks Marmella, kes loosib igal etapil kõigi kohalolijate vahel välja voodi. Igal etapil saab uudistada eri värvi näidismudeleid ning sel korral läks võitja koju tumehalli voodiga. Transpordi pärast muretsema ei pea, sest Marmella viib võidu sobivale aadressile kohale. Üks loosireegel on veel: sama inimene kaks korda voodit võita ei saa.

Saa tuttavaks: kontinentaalvoodi Ines

Iga etapi pealoosiauhinnaks on kontinentaalvoodi Ines 90 × 200 cm, mille kohta saad lähemalt lugeda e-poes Voodike.ee.

Kõik Marmella tooted valmivad eranditult siinsamas Eestis käsitööna, väärtustades kohalikku kogukonda ja kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga Euroopa materjale. Loe lähemalt: Marmella.ee

Võistlusklasside parimad

Etapi võistluslik osa toimus nagu ikka kolmes võistlusklassis. HCPI-ga kuni 18,0 mängiti HCP-löögimängu, teine võistlusklass HCPI-ga 18,1–30,0 mängis HCP-löögimängu maksimum skooriga ja ülejäänud mängisid punktimängu. Võrdse tulemuse puhul sai võistlusprotokollis kõrgema koha mängija, kellel on madalam HCPI.

HCPI kuni 18,0

  1. Ave Epner (EGCC), 34 lööki
  2. Eve Pärnsalu (EGCC), 34 lööki
  3. Piret Aloe (EGCC), 36 lööki

HCPI 18,1–30,0

  1. Ülle Ehrpais (EGCC), 30 lööki
  2. Helina Poolma (EGCC), 34 lööki
  3. Inga Mustonen (Rae Golfiklubi), 36 lööki

HCPI 30,1–53,0

  1. Terje Toomingas (Reval Golf Club), 28 punkti
  2. Helen Esinurm (EGCC), 23 punkti
  3. Ksenia Rudi (EGCC), 21 punkti

Vaata ka:

  • Tulemustetabel GolfBoxis
  • Fotogalerii Facebookis (tulekul)
  • Video Instagramis ja Facebookis (tulekul)

Pane kirja viimasele etapile

Viies ja viimane etapp toimub kolmapäeval, 25. septembril kell 12 Sea Course’i 18 rajal.

NB! Registreerimine GolfBoxis on avatud kuni 23. septembrini kella 12.

Hooaja lõpupidu

EGCC Ladies Night Out 2024 hooaja lõpetamine leiab aset 25. septembril kell 19 Chin Chini veinibaaris.

Palun anna oma tulekust teada hiljemalt esmaspäevaks, 23. septembriks e-posti aadressile events@egcc.ee. NB! Selleks, et osaleda tähistamisel, ei pea viimasel etapil võistlema. Peole on oodatud kõik naised, kes on võistelnud läbi hooaja EGCC Ladies Night Outi etappidel.