Kolmapäeval, 28. augustil leidis Stone Course’i üheksal rajal aset hooaja viimane kohtumisõhtu alustavatele golfimängijatele.

Sel etapil oli fookus kiirel mängutempol ja suures plaanis see ka õnnestus. Ühisstardist üheksa rajaga saadi ühele poole ca 2 tunni ja 30–45 minutiga. Mänguvormiks oli Scramble ja igal flight’il hoidis kätt (ja silma peal) üks mentor.

Täname mentoreid: Anu Uuemõis, Kristi Õng, Toomas Abner, Uku Hinsberg, Toomas Kull, Tõnis Segerkrantz, Toomas Tammemäe ja Jüri Teemant. Suur aitäh ka mentor Lauri Kiviloole ja Jõelähtme Golfiakadeemia juhatajale Jevgeni Levinile, kes läbi EGCC Rising Stari hooaja nõu ja jõuga abiks olid.

Mentorite nimel võttis etapi kokku Jüri Teemant: “Kõik olid nii positiivsed. See, et esimeses tiiboksis pidime natukene ootama, et pallile hoog taha anda, see vaibus peale teist rada. Kõik toimis, pall lendas, mängisime päris golfi.”

Mentori arvates on parim, kui tagasi klubihoonesse tullakse rõõmsate nägudega ja siis jäädakse ka seda sporti harrastama. “Olge tublid. Mängige nii palju kui võimalik. Mängige kõikide kogenud mängijatega nii palju kui võimalik, siis te arenete kiiremini,” pani Jüri osalejatele südamele. Muuseas, Jüri tiim ei piirdunud üheksa rajaga. Tagasiteel klubihoonesse tehti ka üks kiire individuaalne rajavõistlus.

Kuigi EGCC Rising Stari mõte on saada kuhjaga kogemusi, panna end proovile ja miks mitte leida ka uusi sama tasemega mängukaaslasi, loeti ka kolmandal etapil kokku löögid ja punktid. Esikoha ehk 28 punkti ja muuseas kaks birdie‘t sai kirja tiim koosseisus Kristi Dubkovski, Nadezda Horeva, Kaisa Mutli ja mentor Tõnis Segerkrantz.

“Golf on nii sotsiaalne mäng, et täiesti ükskõik, mis su skoor on,” lausus Tõnis võidukõnes. “Nii me täna mängisime. Lõbusalt, aga täpselt. Üks pall oli kogu aeg fairway‘l, üks pall läks alati auku,” võttis mentor mängu heakskiitva naeru saatel kokku.

Tõnis kiitis ka tiimi ja tõstis esile klubi tööd alustavate golfarite aitamisel. “Ega sa muud moodi ei saa ree peale, kui leiad endale seltskonna, kellega mängida ja kellega harjutada,” lisas ta ja kutsus kõiki klubisse, kus on koos “üle prahi seltskond”.

Vaata ka: võidukõne video Facebookis

Sama punktisumma, aga kõrgeima händikäpi tõttu jäi teiseks tiim koosseisus Magnus Kask, Aare Paenurm, Tevo Turro ja mentor Uku Hinsberg. Kolmandaks tulid 27 punktiga Silja Elunurm, Livika Liiv, Heleri Parkala ja mentor Kristi Õng.

Täname kõiki vapraid osalejaid, kellega loodetavasti kohtume ka edaspidi Jõelähtme golfiradadel.

Suur tänu peatoetajale BO Golfile, kes aitas koos Jõelähtme Golfiakadeemiaga katta auhinnalaua.

Vaata lähemalt: