Veel on jäänud vähemalt kaks head golfikuud enne talvist hooaega ning loodetavasti mahub septembrisse ja oktoobrisse palju edukaid golfiringe. Ära unusta enne mänguringi tiiaega broneerida ja Chronogolfi teateid jälgida!

Septembrikuus ootavad ees järgmised muudatused lahtiolekuaegades.

home Klubimaja ja Caddiemaster

1.–22. septembrini

  • Klubimaja ja kohvipunkt: E–R kella 9–21, L–P kella 8–21
  • Caddiemaster & Pro Shop: E–R kella 9–19, L–P kella 8–18

Alates 23. septembrist

  • Klubimaja ja kohvipunkt: E–P kella 9–19
  • Caddiemaster & Pro Shop: E–R kella 9–18

restaurant Jõelähtme Da Vinci Golfirestoran

1.–15. septembrini

  • E–L kella 11–21 (köök kella 20.30)
  • P kella 11–19 (köök kella 18.30)

Alates 16. septembrist

  • E suletud
  • T–P kella 11–19 (köök kella 18.30)

Kohvipunkt

Klubihoone kohvipunktis on lisaks teele ja kohvijookidele ning värskendavatele jookidele valik snäkke – müslibatoone, kuivatatud marju ja puuvilju, pähkleid ning tumedat šokolaadi. Ostude eest saab pangakaardiga tasuda iseteeninduskassas.

Rajakohvik

Kui on vaja kiiret energiaampsu, siis iseteeninduslikust rajakohvikust saab snäkke, karastus- ja kohvijooke. Rajakohvik asub Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel ja on avatud ööpäev läbi. Sissepääsukoodi saad Caddiemasterist või golfarist sõbralt.

Tualettruumid

WC-d asuvad klubihoone esimesel korruse fuajees ja riietusruumides, akadeemiahoones, rajakohvikus Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel ning Sea Course’i 10. ja 11. raja vahel. Kõik WC-d (v.a klubihoones) on avatud ööpäev läbi.

golf_course Harjutusväljakud ja Toptracer

Driving Range ja harjutusgriinid on avatud päikesetõusust päikeseloojanguni. Toptracerit saad kasutada Caddiemasteri lahtiolekuaegadel. Kui Caddiemaster on suletud, saad pallimasinast harjutuspalle osta kaardimakse või GolfMore’i äpiga.


emoji_events
Võistluskalender

September on tihe võistluskuu ja siia mahuvad olulised klubivõistlused nagu EGCC Trophy ja EGCC President Cup ning viies EGCC Estonian Rumble. Aset leiavad ka EGCC 55+ tuuri ja EGCC Ladies Night Outi viimased etapid.

Edukaid golfiringe!