Inga Mustonen läks etapilt koju võistlusklassi võidu, stiiliauhinna ja pealoosiauhinnaga. Palju õnne!

Kolmapäeval, 21. augustil värvus Sea Course mõneks tunniks neljakümnesse roosasse varjundisse, sest EGCC Ladies Night Out kolmanda etapi erivõistluseks oli riietusstiil “roosa ja glamuur”.

Glanz & Glamuuri erivõistluse võitjad

Nagu roosa autoga kohale vuranud Glanz & Glamuuri žürii tabavalt märkis, oli raske valikut teha ja kahte parimat välja valida. Siiski rebisid hämmastava detailitäpsusega teistest ette Eha Luite, kes ei pidanud palju ka juukseid roosaks toonida, ja Inga Mustonen, kes muu hulgas tõmbas roosa “kostüümi” selga ka oma golfikotile. Aitäh kõikidele stiilivõistlusest osavõtjatele!

Lisaks auhinnalaua katmisele ja erivõistluse auhindadele rõõmustas Glanz & Glamuur kõiki auhinnatseremoonia ajal restoranis viibijaid, sest meelepärase ehtekomplekti või kauni kõrvarõngapaari sai vaid sel õhtul kaasa osta lausa 30% soodsamalt.

Acticade™ pilatese meistriklass

Sel õhtul oli golfinaistele veel üks eriline külaline varuks. Nimelt sai kaasa lüüa meistriklassis “Täiuslik löök: Kuidas õige treeningmeetod aitab sul võita“, mida juhendas Acticade™ treener ja asutaja Nele Reimets. Restoran muutus veerand tunniks pilatesestuudioks ja üheskoos harjutati sügavat 360° hingamist, golfilöögi parandamiseks kere pööramist ja puusade liikuvust ning õpiti vereringe parandamist küünarliigeses, et hoida käed terved ja tugevad.

Võistlusklasside parimad said auhinnaks Acticade™ stuudio kaks personaaltreeningut ja kõik osalejad kingituseks 50-eurose kinkekaardi. Kes enne auhinnatseremooniat koju kiirustas, võta kindlasti ühendust events@egcc.ee ja küsi oma kinkekaarti. Siit aga leiad Acticade Pilates: harjutused golfarile.

Tähelepanelik vaataja leiab pildilt ka ühe neljajalgse pilatesehuvilise

Võistlusklasside võitjad

Sel etapil mängiti Sea Course’il 18 rajal ja nagu ikka kolmes võistlusklassis. HCPI-ga kuni 18,0 mängiti HCP-löögimängu, teine võistlusklass HCPI-ga 18,1–30,0 mängis HCP-löögimängu maksimum skooriga ja ülejäänud mängisid punktimängu. Võrdse tulemuse puhul sai võistlusprotokollis kõrgema koha mängija, kellel on madalam HCPI.

Juhime tähelepanu, et iga etapi eest jagatakse hooaja edetabeli punkte 20 parimale võistlejale. Võistleja teenib kohapunkte selles võistlusklassis, kus ta oma esimese etapi mängis olenemata tema HCPI muutustest läbi sarja hooaja. Selleks, et GolfBoxi hooaja kohapunktide tabel oleks korrektne, on mõned erinevused väljakuulutatud esikolmiku ja GolfBoxi esikolmiku vahel.

HCPI kuni 18,0

  1. Ave Epner (EGCC), 70 lööki
  2. Piret Aloe (EGCC), 73 lööki
  3. Kersti Klaas (EGCC), 75 lööki

Avele oli tegemist esimese etapivõiduga sel hooajal. “Ma täna sain aru, kui väga mulle meeldib Sea Course. Hetkel parim väljak Eestis, raudselt! Ja eriti suured tänud minu prole Cristoferile, kes on terve selle hooaja hoidnud nii hea mängu juures,” saatis Ave oma võidukõnes tervitussõnad teele nii greenkeepingule kui Jõelähtme Golfiakadeemia prole Cristofer Hermanile.

HCPI 18,1–30,0

  1. Inga Mustonen (Rae Golfiklubi), 68 lööki
  2. Liana Saago (Niitvälja Golf), 69 lööki
  3. Eha Luite (EGCC), 69 lööki

Oma võidukõnes rõõmustas Inga ülitoredate naiste üle, kes temaga samas flight’is mängisid. “Väga suureks üllatuseks oli see, et ma võitsin, sest kaks viimast rada läksid ikka nihu,” tunnistas Inga, kes läks lisaks stiiliauhinnale koju ka Marmella pealoosiauhinnaga.

HCPI 30,1–53,0

  1. Anni Vaino (EGCC), 47 punkti
  2. Terje Toomingas (Reval Golf Club), 39 punkti
  3. Liisa Peri (Niitvälja Golf), 38 punkti

Palju õnne võitjatele ja suur tänu osalejatele!

Vaata ka:

Peatoetaja Marmella loosiauhind

Sel hooajal on EGCC Ladies Night Outi peatoetajaks Marmella, kes loosib igal etapil kõigi kohalolijate vahel välja voodi. Igal etapil saab uudistada eri värvi näidismudeleid ning sel korral tuli teha raske valik mererohelise ja sinepikollase vahel. Transpordi pärast muretsema ei pea, sest Marmella viib võidu sobivale aadressile kohale. Üks loosireegel on veel: sama inimene kaks korda voodit võita ei saa.

Saa tuttavaks: kontinentaalvoodi Ines

Iga etapi pealoosiauhinnaks on kontinentaalvoodi Ines 90 × 200 cm, mille kohta saad lähemalt lugeda e-poes Voodike.ee.

Kõik Marmella tooted valmivad eranditult siinsamas Eestis käsitööna, väärtustades kohalikku kogukonda ja kasutades ainult kõrgeima kvaliteediga Euroopa materjale. Loe lähemalt: Marmella.ee

Pane end kirja järgmisele etapile

Neljas etapp toimub pühapäeval, 15. septembril kell 17:

NB! Registreerimine GolfBoxis on avatud kuni 13. septembrini kella 12.

Täname toetajaid