Esimest korda sel hooajal käis Indrek Sokk grippe vahetamas juuli lõpus.

NB! Gripivahetus jääb ära. Kui oli plaan tulla, siis võta ühendust akadeemia@egcc.ee ja lepi uus privaatne aeg kokku.

Kolmapäeval, 28. augustil kella 16–21 toimub Jõelähtme Golfiakadeemia majas (Driving Range’il) golfikeppide grippide vahetamine, keppide seisukorra kontroll ja parandus.

Töid viib läbi alates 2017. aastast golfivarustust remontinud ja hooldanud Indrek Sokk, kes kontrollib ka golfikeppide swing weight’i, vajadusel lühendab või pikendab, vahetab katkise või mittesobiva varre, liimib tagasi lahti tulnud laba ning kontrollib labade nurgad. Gripivahetuse hind on alates 10 eurost.

Eelregistreerimine kuni 27. augustini

Registreeri oma tulek golfiakadeemia e-posti aadressil akadeemia@egcc.ee hiljemalt 27. augustil. Rõõmsa kohtumiseni!

Miks on hea gripp oluline?

“Golfikepi gripp ehk haare on ainus ühendus golfimängija ja kepi vahel. Selleks, et mängida head golfi, peavad käed olema kindlalt kepi küljes. Parim viis selle saavutamiseks on värske ja uus gripp, mis tagab püsimise ja kontrolli. Erinevates mänguolukordades nagu sügav rohi, üles- ja allamäge löögid, märg ja külm ilm, on oluline, et kepp käes ei nihkuks. Vanade ja kulunud grippidega mängimine toob kaasa probleeme nagu kontrolli kaotus ja löökide ebastabiilsus,” selgitab gripi olulisuse tagamaid Indrek.

Miks gripid kuluvad?

“Loomulik hõõrdumine mängija käte ja gripi vahel põhjustab kulumist. Grippide vananemist ja pragunemist põhjustavad ka päike, kosmeetika ja aeg. See kõik toimub sõltumata sellest, kas mängid tihti või mitte. Isegi harva kasutatavad gripid kaotavad oma esialgsed omadused ja võivad muutuda libedaks, mis mõjutab negatiivselt löökide täpsust ja tugevust,” toob Indrek välja peamised gripi kulumise tegurid.