Esmaspäeval, 12. augustil leidis Stone Course’il aset EGCC 55+ tuuri eelviimane ehk kuues etapp. Mänguvormiks oli HCP-löögimäng ja võistlustules oli 40 osalejat.

Naiste 55+võistlusklassi parimad

Naiste 55+ võistlusklassi kolmanda koha peale käis suuremat sorti rebimine. 71 lööki tegi kolm naist, kuid madalam händikäp tõi pjedestaalile Monica Pihlaku. Teisele kohale mängis vaid ühe löögi vähem teinud Linda Kahro ja hooaja esimese esikoha võitis Kersti Klaas 69 löögiga.

“Mina olen kogu aeg hästi mänginud ja mitte midagi pole võitnud,” muheles Kersti. “Ma ei ole sellel hooajal mitte ühtegi konjakit veel saanud ja täna sain kõige suurema. Vihma ja tormi ja tuulega,” lisas Kersti.

Meeste 55+ võistlusklassi parimad

Ka meeste 55+ võistlusklassis olid esikolmiku vahed väikesed. 72 lööki ja kolmanda koha sai kirja Annes Sild, teiseks tuli 71 löögiga Uljas Loos ja samuti esmakordselt sel hooajal võitis esikoha Aare Piirsoo 68 löögiga.

Oma võidukõnes ütles Aare, et tegi oma elu parima mängu. “Flight’ikaaslased ülimalt entusiastlikult toetasid mind. Ilmataat ka muidugi andis oma panuse sellele mängule ja väljak oli väga heas korras,” ei hoidnud Aare rõõmu tagasi.

Meeste 65+ võistlusklassi parimad

Meeste 65+ võistlusklassis mängisid võrdselt 73 lööki välja neli meest. Madalama händikäpiga maandus kolmandale kohale Tiit Järvekülg ja teine koht läks Peeter Puskaile. Etapivõidu sai Jaanus Uussalu 71 löögiga, kes sarnaselt teistele etapivõitjatele sai võidurõõmu maitsta esimest korda.

“Ma olen kogu aeg kehvasti mänginud, aga täna miskipärast läks paremini. Kindlasti Jüri ja Monica olid palju toeks ja nad ei riielnud, kui midagi viltu läks,” tänas Jaanus võidukõnes oma mängukaaslaseid.

Hooaja punktitabel enne finaali

Heidame enne finaaletappi pilgu peale EGCC 55+ hooaja edetabelile.

Naised 55+

  1. Linda Kahro, 102 punkti
  2. Monica Pihlak, 82 punkti
  3. Sirje Aaviksoo, 81 punkti
  4. Kersti Klaas, 77 punkti
  5. Margarita Ross, 74 punkti

Mehed 55+

  1. Annes Sild, 104 punkti
  2. Uljas Loos, 96 punkti
  3. Alar Palmar, 82 punkti
  4. Meelis Simulant, 76 punkti
  5. Tarmo Lood, 74 punkti

Mehed 65+

  1. Ants Sild, 98 punkti
  2. Vello Kahro, 81 punkti
  3. Väino Valts, 80 punkti
  4. Pekka Bergqvist, 73 punkti
  5. Jaanus Uussalu, 69 punkti

Täname kõiki osalejaid ja toetajat Meukowit ning soovime palju õnne võitjatele!

Vaata ka:

Meukow

Pane end kirja hooaja viimasele etapile

Sarja seitsmes etapp toimub esmaspäeval, 9. septembril Sea Course’il.

Registreerimine läheb lukku reedel, 6. septembril kell 12.00, stardijärjestuse avaldame GolfBoxis pühapäeval, 8. septembril hiljemalt kell 17.00.

EGCC 55+ tuuri tutvustus

Estonian Golf & Country Club 55+ tuuri eesmärgiks on elavdada 55+ klubiliikmete vahelist suhtlust ja selgitada välja edukaimad golfimängijad. Igal etapil jagub auhindu nii iga võistlusgrupi kolmele parimale kui erivõistluste võitjatele. HCPI löögimängu etappidel auhindame ka iga võistlusklassi parimaid löögimängu tulemusi.

Hooaja lõpus kuulutatakse välja iga võistlusklassi kolm parimat mängijat. Terve hooaja võistlusklasside võitjate nimed graveeritakse EGCC 55+ tuuri karikale, mis seisab EGCC klubihoone III korrusel Captain’s Lounge’is.

Finewine.ee sooduskupong

EGCC 55+ sarja peatoetajal Balmerk Estonial on golfimängijatele varuks suurepärane pakkumine: sooduskoodiga GOLFISOBER saad e-poes Finewine ja Ülemiste City Finewine ateljees kõikidelt tavahinnaga toodetelt 25% soodustust. Pakkumine kehtib kuni 31. detsembrini 2024.