Kolmapäeval, 14. augustil lõi Estonian Golf & Country Clubi hooaja kaheksanda Hole-in-One’i klubiliige Heinu Klaas! Õnnelik pallike sai just täpselt õige pikkusega vopsu 20º hübriidkepiga ja veeres auku Sea Course’i 17. rajal.

Rõõmsat sündmust aitasid tähistada ca sadakond SEB Invitationalil osalejat, sest just selle võistluse raames täitus Heinul iga golfari unistus lüüa pall auku ühe löögiga. “Ega ma ei uskunud ja ei näinud, kas pall läks sisse või ei läinud. Tiiboksist on 154–156 meetrit ja griinile jõuab käänuga. Igatahes Da Vinci restoran sai cremant’idest ja mullijookidest tühjaks,” muheles Heinu, kes jäi võistlusel jagama 4.–7. kohta suurepärase tulemusega kolm alla raja pari (69).

Muuseas, SEB oli välja pannud ei rohkem ega vähem kui 25 000 eurot sellele mängijale, kes lööb Hole-in-One’i Sea Course’i 10. rajal või Stone Course’i 3. rajal. Küsisime Heinu käest, et kas jääb kripeldama ka, et HIO tuli nö valel rajal. “Ei, Hole-in-One on Hole-in-One,” tuli siiras vastus staažikalt golfarilt ja EGCC endiselt kaptenilt. “Loodetavasti kosun Lexuse võistluseks,” vihjas ta optimistlikult järgmisele võistlusele, kus Lexuse nimelisel 5. rajal ootab HIO tegijat eriti soliidne kingitus – Lexus ES 300h.

Klubi juhtkonna poolt ootab kõiki Hole-in-One’i lööjaid tugev käepigistus, sertifikaat ja nimi klubihoone Hole-in-One’i seinal. Soovime Heinule palju-palju õnne!

Vaata lisaks:

Hole-in-One’i kindlustus

Selleks, et saaksid muretult kasvõi saja mängukaaslasega Hole-in-One’i löömist tähistada, soovitame sõlmida Hole-in-One’i kindlustuse. Tuletame meelde, et kõikidele Eesti Golfi Liidu liikmetele kehtib vastutuskindlustus, mida 1. aprillist 2024 kuni 31. märtsini 2025 pakub Salva Kindlustuse AS. Kindlustuskaitse hakkab kehtima automaatselt, kui on tasutud koduklubi liikmemaks.

Hole-in-One’i kindlustus, mis annab kuni 500 eurot baarikrediiti, tuleb aga eraldi Salva kodulehel registreerida.