Foto: Ivo Kraus

EGCC Ladies Night Outi 2023. hooaja lõpus loosisime kõikide osalejate vahel välja fotosessiooni Lexusega, mille fortuuna tahtel võitis Kristi Kippa. Sel suvel saigi pildistamine teoks nii Jõelähtme golfiradadel kui Koljunuki sadamas.

Kristit valdab kuu aega hiljem pildistamispäevale tagasi mõeldes puhas rõõm. “Esiteks olin nii üllatunud, et sain päev otsa Lexusega sõita. See oli selline elamus, et ma ei tahtnud oma autosse tagasi istuda. Linnas sõites oli autos nii vaikne, et unustad ära, et istud autos sees. Ja Ivo on hästi vahva fotograaf,” kiitis Kristit talle usaldatud neljarattalist kaasmodelli ja fotograaf Ivo Krausi. Soojad tänusõnad lähevad ka Lexus Tallinnale, Reet Härmatile ja Kadri Lutusele!

Fotosessiooni kümme erilisemat hetke näed Facebookis:

“Ma olen nii tänulik selle võimaluse eest. See oli päev, mis ei unune!” lisas Kristi, kes jätkab rõõmuga ka sel aastal naistesarja etappidel osalemist. “Ma ei ole jätnud ühtegi etappi vahele! Kui golfiväljakule jõuad, on seal kirjutamata reeglid, mis tekitavad hea tunde. Seltskond on hea ja kõik on viisakad üksteise vastu. Alati saad nii palju tunnustust, isegi kui ainult üks löök tuleb hästi välja. See võistlus annab mulle nii palju positiivset energiat,” sõnas Kristi ja lubas kindlasti ka järgmistel etappidel platsil olla.

Pane kirja kolmandale etapile

Kontrollisime ja tõepoolest, Kristi on juba end kolmandale etapile kirja pannud, mis toimub kolmapäeval, 21. augustil Sea Course’i 18 rajal:

  • Kõikide osalejate vahel läheb loosi peatoetaja Marmella poolt voodi.
  • Toimub Glanz & Glamuuri erivõistlus: riietusstiil “roosa glamuur”.
  • Vahetult enne auhinnatseremooniat saab osaleda Acticade’i pilatese meistriklassis “Täiuslik löök: kuidas õige treeningmeetod aitab sul võita”.
  • Kohal on hooaja toetaja Borealise pop-up-pood.