Juuli viimasel kolmapäeval leidis aset EGCC Rising Stari teine kohtumisõhtu alustavatele golfimängijatele. Rõõm oli stardis näha uusi osalejaid, aga ka neid, kes juba teist korda sarjast osa võtavad.

Mänguvormiks oli võistkondlik Scramble, väljakuks Stone Course ja kokku läbiti üheksa rada. Siinkohal lähevad tänusõnad teele mentoritele Lauri Kiviloole ja Kaido Hindile! Lisaks hoidis golfarite edusammudel silma peal Jõelähtme Golfiakadeemia juhataja Jevgeni Levin.

Kuigi EGCC Rising Stari mõte on saada kuhjaga kogemusi, panna end proovile ja miks mitte leida ka uusi sama tasemega mängukaaslasi, loeti siiski kokku löögid ja punktid. Enim punkte (33) teenis võistkond koosseisus Marina Gladkova, Silja Elunurm, Kristi Dubkovski ja mentor Lauri Kiviloo. Palju õnne!

Täname kõiki vapraid osalejaid ja toetajat BO Golfi, kes aitas koos Jõelähtme Golfiakadeemiaga katta auhinnalaua.

Vaata lähemalt:

Pane kirja viimasele etapile!

  • Aeg: kolmapäev, 28. august kell 15.00
  • Väljak: Stone Course, 9 rada
  • Mänguvorm: Florida Scramble, punktimäng
  • Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 26. augustil kell 12.00

Pärast igat etappi jätkub Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis mõnus koosviibimine, kus jagatakse auhindu etapi parimale võistkonnale. Koosviibimisest võtavad osa ka külalisesinejad, kes annavad ülevaate golfireeglitest ning jagavad näpunäiteid ja teadmisi golfimänguks.

Küsi julgelt lisainfot

Kui vajad lisainfot või abi registreerimisel, võta julgelt EGCC Caddiemasteriga ühendust telefonil +372 6025 290 või e-posti aadressil welcome@egcc.ee.