Estonian Golf & Country Clubil on rõõm tervitada Driving Range’i uut koostööpartnerit Betsafe’i, kes on ka Sea Course’i 11. raja toetaja.

Oleme omasid toetanud ja koos Sinuga kõige vägevamatele spordihetkedele kaasa elanud juba 19 aastat! Olime kohal, kui jalgpallikoondis pääses 2012. aastal EM’i play-off’’i. Kui Kristina Šmigun ja Andrus Veerpalu tõid Torinost kullad ning ka siis kui meie korvpallimeeskond üle pika aja EM’i finaalturniirile pääses. Kas mäletad seda tunnet, uhkust ja ülevat võidujoovastust? Need hetked on tõestuseks Eesti sportlaste ambitsioonist ja järjepidevusest. Need on unustamatud hetked, mis tulihingelistele spordifännidele on justkui isiklikud võidud.

Betsafe on Betsson Groupi kõige ambitsioonikam, rajum ja rahvusvahelisema haardega bränd, kel on sadu tuhandeid mängijaid enam kui sajast erinevast riigist.

Oleme uhked, et meil on olnud võimalus Sinuga rohkem kui 19 aasta vältel jagada lugematul arvul unustamatud spordihetki ning jätkame Eesti spordi suursponsorina omade toetamist ka edaspidi. Võitmine ja suurelt mõtlemine on Betsafe’i DNAsse kodeeritud!

Nagu tippspordis, on ka meie jaoks oluline edasijõudmise tahe ja soov vallutada uusi kõrgusi. Oleme selle põhimõtte järgi tegutsenud, pakkudes Eestis suurimat valikut spordiennustusi ja hasartmänge. Toome Sinuni veelgi parema mängude valiku ning suurimad ja põnevaimad spordisündmused Eestis ning üle kogu maailma. Tere tulemast suurimasse online gaming‘u portaali Baltikumis!

Betsafe Eesti spordiboonus

10 € sissemakse duubeldatakse 100% boonusega spordis – kuni 100 €.