Kui klubimaja õhtu hakul lukku keerati, tantsisid Sea Course’i puudelatvades aurupilved, Stone Course sahistas hallis udulooris ja igas veelombis sulistasid virsikukarva päikesekiired.

Heinakuu neljas kolmapäev algas Jõelähtmes nagu tavaline südasuvine golfipäev. Päike oli õhu kuumutanud üle 25 soojakraadi ja puhus leebe lõunatuul. Tumedad pilved triivisid küll silmapiiril, aga siiski ohutus kauguses.

Aga siis hakkas juhtuma. Kõigepealt leidis EGCC Driving Range’il aset justkui roosat värvi plahvatus, mis pikkamööda Sea Course’i esimesele ja kümnendale tiile voolas. Ligi neljakümnes roosa varjundiga golfiseelikus, -pluusis, -mütsis ja muu golfinännis ei olnud midagi juhuslikku, sest EGCC Ladies Night Outi kolmanda etapi erivõistlus nägigi ette “roosat ja glamuurset” riietusstiili.

Kakskümmend minutit pärast viimaste flight’ide starti kõlas äikepasun ja veel paarkümmend minutit hiljem tuli Stone Course’i poolt selline hall vihmasein, mida siinkandis näeb haruharva. Vedas neil, kel kotis vihmariided, ja neil, kes olid oma golfitiiruga jõudnud klubimaja lähedusse. Rajakohvik tegi vist selle suve rekordi ja hoidis katust pea kohal ca kahekümneviiel naisel.

Pilk äikesekaardile ei tõotanud head ja välja kuulutati supipaus. Kui kõik rajakohvikusse varjunud osalejad oli restorani “evakueeritud”, hakkas laekuma nukraid teateid bunkribasseinide ja vee alla mattunud griinide kohta. Tuli vastu võtta kaks julma otsust: Sea Course jääb suletuks ja võistlus ei jätku.

Uus ajakava

Võistlustoimkonna otsusel:

  • kolmas etapp läheb kordamisele kolmapäeval 21. augustil
  • neljas etapp toimub uuel kuupäeval: pühapäeval, 15. septembril
  • viies ehk viimane etapp toimub samal ajal: kolmapäeval, 25. septembril

Kõikidega, kel 24. juuli etapp pooleli jäi, võetakse e-posti teel ühendust.

Vaata lisaks:

Täname kõiki osalejaid ning toetajaid, kellega kohtume kolmanda etapi uuel katsel: Marmella, Glanz & Glamuur ja Borealis!