Teisipäeval, 16. juulil toimus Sea Course’il heategevuslik golfivõistlus Pardigolf. Võistluse patroon Eda-Ines Etti andis mängijatele omalt pool rajale head soovid kaasa ja ilmataat pakkus imeliselt sooja mänguilma.

Kokku oli stardis rekordarv ehk 127 mängijat. See tähendas ka võimalust, et võistlusega kogutav annetus Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) heaks võiks tulla ajaloo suurim. Senine rekord 14 000 eurot on pärit 2023. aastast.

Võistlusklasside parimad

Mehed …–18,5

  1. Peeter Esko (Rae Golfiklubi), 46 punkti
  2. Jüri Tiitus (EGCC), 40 punkti
  3. Aleksandr Maksimov (Rae Golfiklubi), 40 punkti

Naised …–18,5

  1. Alice Lepik (EGCC), 39 punkti
  2. Merle Kalvet (Otepää Golf & Country Club), 38 punkti
  3. Eve Pärnsalu (EGCC), 30 punkti

Ühisklass 18,6–54,0

  1. Keira Olivia Markvardt (Niitvälja Golf), 46 punkti
  2. Vahur Sikaste (EGCC), 44 punkti
  3. Anti Makson, 43 punkti

Uus annetuste rekord!

Pärast golfivõistluse lõppu esines Johanna Kristina bänd ja toimus heategevuslik oksjon, mida viis läbi EGCC juhatuse esimees Hanno Kross. Oksjonil tulid pakkumisele ravil olevate või juba paranenud laste poolt loodud kunstiteosed, autorite lugudest kuulsime EVLVL esindajalt Luive Merilailt. Samuti läksid oksjonile EGCC Jõelähtme Golfiakadeemia PGA Pro Maxime Chardoni poolt välja pandud treeningpaketid.

Pardigolfi korraldajatel on äärmiselt suur rõõm teada anda, et sel aastal õnnestus toetajate, võistlejate ja oksjonil osalejate abiga koguda rekordiline annetussumma ehk 16 600 eurot.

Täname kõiki osavõtjaid ja toetajaid ning kohtumiseni 2025. aastal!

Vaata lähemalt:

  • Tulemustetabel GolfBoxis
  • Fotogalerii (tulekul)

MTÜ Golf Aitab

Pardigolfi korraldaja on MTÜ Golf Aitab, kelle visioon on ühendada Eesti golfimängijaid, et ühiselt pingutades anda panus heategevuseks. Heategevusprojektid valitakse printsiibist, mille abil saab toetada peresid ja lapsi, kes on saanud vähidiagnoosi. Selline ootamatu olukord on nii lastele kui peredele väga raske ning seetõttu on MTÜ Golf Aitab poolt toetatavad projektid ning organisatsioonid valitud suunitlusega, et anda meie toetav panus valdkonda.