Heinakuu esimesel esmaspäeval, 1. juulil leidis Stone Course’il aset EGCC 55+ tuuri neljas etapp, mis oli taas erilisemat sorti. “Kolme kepi mäng W.I.P” tähendas seda, et kasutada võis ühte puukeppi (W), ühte rauda (I) ja putterit (P). Suurelt ja punaselt oli juhendis kirjas, et hübriid ei ole raud.

Eks kolme kepi mäng nõudis omajagu pusimist ja ega ilm ka teab mis suurepärane olnud. Seda siis pehmelt öeldes, sest pea võistluse lõpuni ulus tuul ja kallas nagu oavarrest. Pole siis imestada, et tulemuskaartidega tekkis teatav peataolek, mis kahjuks päädis pärast auhindade üleandmist ühe võitja disklahviga. Ikka juhtub.

Naiste 55+võistlusklassi parimad

Naiste 55+ võistlusklassis tehti kõvad tulemused ja esikolmiku punktide vahe oli napp. Kolmanda koha sai 38 punktiga Monica Pihlak (EGCC) ja teise koha sai 39 punktiga Linda Kahro (EGCC). Võitjaks tuli Marina Kruger (EGCC), kes sai kirja 40 punkti.

Meeste 55+ võistlusklassi parimad

Märkus: Teine koht kuulub Tarmo Loodile, Alo Maidla tulemus tühistati ja esimese koha sai Annes Sild

Meeste 55+ võistlusklassis on korrigeeritud tulemused järgmised: kolmas koht kuulub 27 punktiga Alar Palmarile (EGCC), teine koht 37 punkti eest Tarmo Loodile (EGCC) ja esikoha saab 39 punktiga Annes Sild (EGCC).

“Kõik on äraspidised mängud,” vastas Annes kaasvõistlejate sõbraliku nurinale, et jälle on mees poodiumil ja lahkub konjakiga. “On seal mingid värvid, on seal kolm keppi või on seal rauad, aga normaalne mäng on la p&#¤%,” püüdis Annes end välja vabandada. “Mina mängisin number kaheksaga, siis öeldi, et hübriidiga saab ka, võtsin siis hübriid kolme,” lisas ta.

Meeste 65+ võistlusklassi parimad

Meeste 65+ võistlusklassis oli kõige tihedam rebimine. Siia kuulus kõige rohkem osalejaid ja punktivahed olid väikesed. 35 punkti mängisid välja kaks meest, kellest kõrgema händikäpiga Toivo-Tõnu Pruunlind (EGCC) sai kolmanda koha ja madala händikäpiga Pekka Bergqvist (EGCC) teise koha. Etapi võitis Ülo Polli (EGCC) 36 punktiga.

Oma võidukõnes jagas Ülo kaasvõistlejatele rõõmsat fakti, et elus esimest korda mängis ta kolm päeva järjest golfi, kuid talle ei meenunud, kas ta 55+ tuuril on üldse kolme parima hulka jõudnud. “Hulk aega mõtlesin, et millise raua ma võtan. Aga selgus, et võib ka draiveriga mängida,” rääkis võitja, kellel tol võistlusel kõik draivid õnnestusid. “Pitchiga lõin ilusasti peale ja putt ei olnud ka kõige hullem, nii et tuli hästi välja. Ja flight oli tip-top,” lisas Ülo.

Saadame siinkohal ka anonüümseks jääva osaleja poolt Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani poole teele tervitused maitsva ja selge supi puhul, mis kulus pärast koerailma ja kiiksuga võistlust kenasti marjaks ära.

Täname vapraid osalejaid ja toetajat Meukowit ning soovime palju õnne võitjatele!

Vaata ka:

Meukow

Pane end kirja viiendale etapile

Sarja viies etapp toimub esmaspäeval, 15. juulil Sea Course’il. Stardid on 1. ja 10. tiilt alates kella 14.

Registreerimine läheb lukku reedel, 12. juulil kell 12.00, stardijärjestuse avaldame GolfBoxis pühapäeval, 14. juulil hiljemalt kell 17.00.

EGCC 55+ tuuri tutvustus

Estonian Golf & Country Club 55+ tuuri eesmärgiks on elavdada 55+ klubiliikmete vahelist suhtlust ja selgitada välja edukaimad golfimängijad. Igal etapil jagub auhindu nii iga võistlusgrupi kolmele parimale kui erivõistluste võitjatele. HCPI löögimängu etappidel auhindame ka iga võistlusklassi parimaid löögimängu tulemusi.

Hooaja lõpus kuulutatakse välja iga võistlusklassi kolm parimat mängijat. Terve hooaja võistlusklasside võitjate nimed graveeritakse EGCC 55+ tuuri karikale, mis seisab EGCC klubihoone III korrusel Captain’s Lounge’is.

Finewine.ee sooduskupong

EGCC 55+ sarja peatoetajal Balmerk Estonial on golfimängijatele varuks suurepärane pakkumine: sooduskoodiga GOLFISOBER saad e-poes Finewine ja Ülemiste City Finewine ateljees kõikidelt tavahinnaga toodetelt 25% soodustust. Pakkumine kehtib kuni 31. detsembrini 2024.