EGCC golfimaraton 2024: kapten Jaen Uussalu (paremal) soovib head maratoni jätku kaasvõistlejale Janar Toomessole.

Kapten Jaen Uussalu kutsub võistlema!

Nagu tavaks on saanud, leiab juuli teisel reedel ehk 12. juulil aset traditsiooniline EGCC Captain’s Challenge, mille peatoetaja on Bang & Olufsen.

Võistlus toimub WHS HCPI alusel viies klassis:

  • mehed HCPI …–9,9, kollased tiid, HCP-löögimäng
  • mehed HCPI 10,0–19,9, kollased tiid, HCP-löögimäng
  • mehed HCPI 20,0–30,0, kollased tiid, punktimäng
  • naised HCPI …–15,0, punased tiid, HCP löögimäng
  • naised HCPI 15,1–30,0, punased tiid, punktimäng

Ühisstart on kell 12.00 Sea Course’il. Hommikusööki saab alates kella 10, suupisteid ja jooki pakutakse Sea Course’i 5. ja 13. raja vahel asuvas rajakohvikus. Orienteeruvalt kell 17.30 algab pidulik auhinnatseremoonia koos õhtusöögiga.

Võistluse raames toimub ka eelmiste kaptenite vaheline võistlus, mille võitja nimi graveeritakse erilisele kaptenite karikale.

Toetajad ja auhinnad

Peatoetaja Bang & Olufsen kingib auhinnad iga võistlusklassi kolmele parimale, erivõistluste võitjatele ja üldvõitjatele. Võistlusklasside võitjad saavad spetsiaalselt selleks võistluseks loodud disainiga medalid. EGCC Captain’s Challenge’i karikale graveeritakse mehe ja naise nimed, kes teevad parima tulemuse löögimängus.

Esimene õnnelik, kes teeb Hole-in-One’i, võidab 500 euro väärtuses vabalt valitud Bioderma tooteid. Osalejate janu aitavad kustutada Vitamin Well Enhance ja e-pood GKRBrands ning Haage.

Registreerimine

Registreerimise tähtaeg on kolmapäeval, 10. juulil kell 12.00, stardijärjestus avaldatakse neljapäeval, 11. juulil hiljemalt kell 12. Täpsemad reeglid ja muu oluline info on GolfBoxis.

Captain’s Challenge 2024 kaptenite finaal

Niitvälja ja EGCC kaptenivõistluste parimate omavaheline mõõduvõtt toimub reedel, 13. septembril Niitvälja Golfiklubis. Arvestades 12. juuli võistluse tulemusi ning EGCC ja Niitvälja kaptenite finaalvõistluse mänguvormi, paneb EGCC kapten Jaen Uussalu kokku kaptenite finaalivõistluse võistkonna, kuhu saavad kuuluda vähemalt 18-aastased ja vanemad võistlejad. Iga võistlusklassi kaks parimat mängijat pääsevad koondisesse automaatselt ja iga võistlusklassi kolmanda võistleja valib kapten. Kaptenite finaalis saab osaleda ainult koduklubi eest.