Kolmapäeval, 3. juulil stardib Estonian Golf & Country Clubi esimene kokkusaamine alustavatele golfimängijatele. EGCC Rising Stari õhtutele on osalema oodatud kõik, kel Green Card taskus, ja ka need, kel händikäpi indeks ehk HCPI veel puudub.

Esimesed vaprad sammud

Oma kogemusest räägib AS EGCC juhatuse esimees Hanno Kross. “Alustasin ise golfiga 2009. aastal ja samuti Rising Stari kohtumistel, kus kõik vehkisime õhku, panime paremale ja vasakule ning saime uusi tuttavaid. Aeg on edasi läinud, vehin ikka aeg-ajalt õhku, pallid lähevad paremale ja vasakule, aga natuke lihtsalt vähem kui viisteist hooaega tagasi.”

“Kuigi me lööme kokku löögid ja punktid, et julge me Rising Stari võistluseks nimetada. Kokkusaamiste eesmärk on mõnusalt värskes õhus aega veeta ja olenemata tulemusest pärast õnnelikumana koju minna. Kui sul on Rising Stari õhtu vaba, soovitan julgelt tulla mängima – saad kogemuse võrra rikkamaks ja tutvud ka uute inimestega, kes sinuga samal tasemel,” kutsub Hanno tegema esimest vaprat sammu, mis võib viia märksa suurema hooga edasi, kui omapäi harjutamine.

Mänguvorm

Mänguvormiks on Florida Scamble:

  • Kõik mängijad teevad avalöögi, valitakse parim pall ning see, kelle pall valitakse, jääb järgmisel löögil vahele.
  • Sama protseduuri tuleb korrata ka järgmistel löökidel, kuni pall on augus.
  • Igal rajal läheb arvesse üks tulemus võistkonna kohta.
  • NB! Igalt meeskonnaliikmelt peab valima vähemalt kaks avalööki.

Nagu mänguvormist näha, ei loeta kokku individuaalseid punkte, vaid igaüks saab anda panuse oma flight’i tulemustesse. Flight (ehk punktide lugemise kontekstis võistkond) koosneb kolme- kuni neljaliikmelisest grupist ja kõik mängivad Stone Course’il punastelt tiidelt. Igale võistkonnale on abiks mentor, kes liigub mööda meeskondi, annab nõu ja on küsimuste korral abiks. Täpsema juhendiga saad tutvuda GolfBoxis.

Etapid

  • I etapp: kolmapäev, 3. juuli kell 16.00
    Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 2. juulil kell 12.00
    Väljak: Stone Course, 9 rada
    NB! Registreerida saab ka samal päeval kohapeal!
  • II etapp: kolmapäev, 31. juuli kell 17.00
    Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 29. juulil kell 12.00
    Väljak: Stone Course, 9 rada
  • III etapp: kolmapäev, 28. august kell 15.00
    Registreerimise tähtaeg GolfBoxis: 8. septembril kell 12.00
    Väljak: Stone Course, 9 rada

Pärast igat etappi jätkub Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis mõnus koosviibimine, kus jagatakse auhindu etapi parimale võistkonnale. Koosviibimisest võtavad osa ka külalisesinejad, kes annavad ülevaate golfireeglitest ning jagavad näpunäiteid ja teadmisi golfimänguks.

Küsi julgelt lisainfot

Kui vajad lisainfot või abi registreerimisel, võta julgelt EGCC Caddiemasteriga ühendust telefonil +372 6025 290 või e-posti aadressil welcome@egcc.ee.

Vaata ka videokokkuvõtet 2022. aasta esimesest etapist: