Teisipäeval, 16. juulil toimub heategevuslik Pardigolf 2024, kuhu on oodatud kõik golfimängijad, kes tunnevad oma hinges soovi anda panus heategevusse.

Võistlus toimub Sea Course’i 18 rajal ja kõikides võistlusklassides on mänguvormiks punktimäng:

  • Mehed HCPI …–18,5
  • Naised HCPI …–18,5
  • Ühisklass HCPI 18,6–54,0

Erivõistlused: (meeste ja naiste arvestuses) lähim lipule, pikim avalöök, parim scratch. Võistluse käigus korraldatakse veel mitmeid erivõistlusi (nt Roosa palli võistlus), mistõttu võistlustulemus ei lähe automaatselt HCP-arvestusse.

Autasustamine ja oksjon

Orienteeruvalt pool tundi pärast viimaste võistlejate saabumist toimub auhinnatseremoonia ja heategevuslik oksjon. Autasustatakse kõikide võistlusklasside kolme parimat ja erivõistluse võitjaid.

Heategevuslikku võistlust saab toetada ka ettevõttega:

Väärtustame koosolemise ühtsust ja aitame abivajajaid. Kohtumiseni Pardigolfis!

Registreerimine ja juhend

Pardigolfile registreerimine GolfBoxis avatud kuni 14. juulini kella 12. GolfBoxist leiad ka täpsema juhendi.

 

MTÜ Golf Aitab

Pardigolfi korraldaja on MTÜ Golf Aitab, kelle visioon on ühendada Eesti golfimängijaid, et ühiselt pingutades anda panus heategevuseks. Heategevusprojektid valitakse printsiibist, mille abil saab toetada peresid ja lapsi, kes on saanud vähidiagnoosi. Selline ootamatu olukord on nii lastele kui peredele väga raske ning seetõttu on MTÜ Golf Aitab poolt toetatavad projektid ning organisatsioonid valitud suunitlusega, et anda meie toetav panus valdkonda. Pardigolfi patroon on Eda-Ines Etti.

2023. aastal koguti 14 000 eurot, mis läks MTÜ Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu toetuseks. Vaata ka eelmise aasta videokokkuvõtet: