Esmaspäeval, 20. mail kella 16–19 leiab aset Jõelähtme Golfiakadeemia avatud uste päev, kus saab tutvuda golfitreeneritega, harjutada golfitehnikat ning kaasa lüüa töötubades ja võistlusmängudes. Osalema on oodatud on nii klubiliikmed kui külalised!

Töötoad ja võistlusmängud

  • PGA Pro Maxime Chardon tutvustab Driving Range’il Toptracer Range’i süsteemi, räägib svingitehnikast ja aitab muuta paremaks avalööke. Huvilised saavad osa võtta Toptraceri võistlusmängust “Pikim draiv”. Töötuba toimub inglise ja prantsuse keeles.
  • Ka PGA Assistant Pro Jan Larsson tutvustab Driving Range’il Toptracer Range’i süsteemi ning aitab lihvida löögitehnikat. Huvilised saavad osa võtta Toptraceri võistlusmängust “Lähimale lipule”. Töötuba toimub inglise ja vene keeles.
  • Pro Cristofer Herman räägib harjutusväljakutel lähimängust ning aitab muuta paremaks chippamist ja puttamist. Toimub ka sõbralik võistlus, mille eesmärk on läbida väikseimate löökide arvuga vaid selleks päevaks loodud 9-rajaline miniväljak. Töötuba toimub eesti ja inglise keeles.

Kõigil kolmel võistlusel käib eraldi arvestus meestele ja naistele ning parimatele on ergutusauhinnad! Avatud uste päeval on kohal ka PGA Pro Rein Auväärt ja akadeemia juhataja Jevgeni Levin, kes jagavad kõikidele huvilistele infot täiskasvanute ja laste grupitreeningute, eratundide, Green Cardi kursuste ja golfidemode kohta.

Kohtumispaik on Driving Range’il akadeemiahoone ees!

Harjutuspallide info

Töötubades osalemiseks ei pea eraldi registreerima, kuid võistlusel osalemiseks on vajalikud harjutuspallid, mida saab osta GolfMore’i äpiga, kaardimaksega Driving Range’ilt või Caddiemasteris:

  • 25 palli: külalisele 4 €, klubiliikmele 3 €, EGCC aktsionärile ja golfiakadeemia U21 õpilasele 2 €
  • 50 palli: külalisele 8 €, klubiliikmele 6 €, EGCC aktsionärile ja golfiakadeemia U21 õpilasele 4 €
  • 100 palli: külalisele 14 €, klubiliikmele 11 €, EGCC aktsionärile ja golfiakadeemia U21 õpilasele 7 €

Rõõmsa kohtumiseni avatud uste päeval!

EGCC golfitreener Rein Auväärt, PGA Pro

Rein Auväärt,
PGA Pro

EGCC golfitreener Maxime Chardon, PGA Pro

Maxime Chardon,
PGA Pro

EGCC golfitreener Cristofer Herman, Pro

Cristofer Herman,
Pro

Jan Larsson,
PGA Assistant Pro

Jevgeni Levin, Jõelähtme Golfiakadeemia juhataja