Margarita Ross, Anne Petter, HIO tegija Svetlana Apart ja Liis Veltmann

Kolmapäeval, 6. juulil tegi Sea Course’i 17. rajal elu esimese Hole-in-One’i Svetlana Apart. Tegemist on Estonian Golf & Country Clubi 2022. hooaja viienda HIO-ga.

Svetlana on golfimängu harrastanud täpselt kümme aastat ja hetkel golfab Niitvälja Golfiklubi hingekirjas. Jõelähtmesse tuli ta sel hooajal esimest korda, sest nädalavahetusel ootab ees Estonian Senior Open. Küsisime Svetlanalt, mis tundega ta rajale läks. “Tunne oli hea ja tore. Läksime harjutusringile, et väljakuga tutvuda. Rajale minnes ei olnud üldse mõtet peas, et võiks Hole-in-One tulla,” rääkis Svetlana.

17. tiiboksi astudes oli kaasas puu 3. “Lõin otse lipule. Pall veeres üle künka, aga lõppu ei näinud. Läksime otsima rough’ist ja leidsime palli august,” kirjeldas Svetlana õnneliku palli teekonda auguni. Mängukaaslased hõiskasid ja tunne oli uskumatu. Ülev tunne kestis harjutusringi lõpuni, kuigi 18. rada läks natuke metsa. Loomulikult oli adrenaliin veel laes ja mõtted tiirlesid eelmise raja ümber.

Restoranis sel korral suureks tähistamiseks ei läinud, sest kõik mängukaaslased on eeskujulikud autojuhid. Svetlana tänas Margaritat, Annet ja Liisi ühise lõunasöögiga. “Väljak oli kena ja kõik oli kena,” võtab Svetlana Hole-in-One’i päevast kaasa helged mälestused.

EGCC klubi juhtkonna poolt ootab kõiki Hole-in-One’i lööjaid poolt tugev käepigistus, sertifikaat ja nimi klubihoone Hole-in-One’i seinal. Soovime Svetlanale veelkord palju õnne ja häid tulemusi eeloleval võistlusel!

Vaata ka EGCC Hole-in-One’i nimekirja läbi ajaloo.