2022. aasta Hole-in-One’ide hooaeg on alanud! Pühapäeval, 3. aprillil tegi Stone Course’i kolmandal rajal oma elu esimese Hole-in-One’i EGCC klubiliige Riina Vettus. Õnnitleme ja soovime Riinale häid ja täpseid lööke terveks hooajaks!

3. aprillil tegi Stone Course’i kolmandal rajal oma elu esimese Hole-in-One’i EGCC klubiliige Riina Vettus. Kui küsisime Riinalt, kuidas see kõik juhtus, siis eks tõele au andes olid tal tol pühapäeval hoopis teised mõtted peas. Kuigi taevas siras päike, oli väljas kolm niru soojakraadi ja see tähendas, et võimalikust supersooritusest olulisem oli valida hooaja esimeseks golfimänguks sobiv riietus. Ega asjata ei öelda, et pole halba ilma, vaid on vale riietus. Õigest riietusest veelgi tähtsam on muidugi hea seltskond, kuhu sel korral kuulusid Anu Uuemõis, Piia Sandla ja Jüri Teemant.

Eks paljudel golfaritel käib korraks kolmandale rajale jõudes peast läbi mõte, et äkki nüüd läheb õnneks. Riinal tiiboksi astudes mingit erilist tunnet ei olnud. “Tegin lihtsalt oma löögi, liialt mõtlemata ja rahulikult,” ütles Riina tagasihoidlikult. Pitchiga löödud pall tegi paar kerget põrget ja oligi Hole-in-One. Tagantjärele tundub isegi, et õnnestunud löök pakkus Anule, Piiale ja Jürile rohkem rõõmu.

“Ränkade sõjauudiste valguses tunduvad meie igapäeva pisiasjad nii tühised ja isegi veidi piinlik on selliste asjade üle rõõmustada. Viimased kaks aastat on reaalne elu meid kõiki räsinud ja see olukord kahjuks jätkub. Kuid enda vaimse tervise huvides peame oskama ka väikestest asjadest rõõmu tunda. Me lihtsalt vajame midagi positiivset ja peame oskama neid hetki ka nautida. Golf värskes õhus toredate kaaslastega on mind igatahes palju aidanud kriitilistel koroonaaegadel. Golf on tervis!” lausus Riina intervjuu lõpetuseks.

Soovime Riinale häid golfilööke ja üllatusterohket hooaja jätku. 

Hole-in-One’i tunnistajad, pildistajad ja rõõmustajad: Jüri Teemant, Riina Vettus, Piia Sandla, Anu Uuemõis

Loe ka: COVID-19-st taastumine ja südametervis

Riina Vettus, kes vabal ajal armastab golfata, aga tööajal peab Põhja-Eesti kardioloogiosakonna juhataja ametit, pani 2021. aastal kirja väärt soovitused neile, kes äsja on koroonaviiruse seljatanud.