Ootame Sind osalema traditsioonilisele Pardigolf 2021 võistlusele järgmisel pühapäeval, 18. juulil ühisstardiga kell 10.00. Tegemist on juba traditsioonilise, väga mõnusa ja siira atmosfääriga üritusega, kus võistlusel osalejad tunnevad end hästi ning soovivad anda oma panust heategevusse.

Võistlusega toetame Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu (EVLVL). Autasustamistseremoonia toimub meie klubihoone kõrval asuvas suures Klinkberg peotelgis. Võistluse patrooniks on Eda-Ines Etti.

Mängitakse punktimängu kolmes erinevas võistlusklassis – naised kuni HCP 18,5, mehed kuni HCP 18,5 ning ühisklass mängijtele, kelle HCP on kõrgem kui 18,6. Lisaks korraldatakse võistluse käigus ka mitmeid heategevuslikke erivõistlusi. Võistlusele on oodatud kõikide golfiklubide liikmed.

Kellele päev ei sobi mängimiseks, see saab toetada rahalise annetusega, et läbi golfi leiaksime lisavõimalusi Eestis laste ravimiseks ja tugiteenuste pakkumiseks.

EVLVL Eesmärk

Iga onkoloogilise diagnoosiga laps Eestis peab saama vajaliku ravi ja seda toetavad tugiteenused peavad olema kättesaadavad riiklikult või eraannetuste toel, mille võimaldamiseks püüab Liit leida vahendeid.

Missioon

Liidu missioon on pakkuda parimal võimalikul moel ja olemasolevate võimaluste piires vajalikku tuge kõigile vähihaigetele lastele ja nende peredele Eestis.

Visioon

Liit on ühiskondlikult tugev organisatsioon vähihaige lapsega pere õiguste eest seismisel.
Väärtustame koosolemise ühtsust ja aitame abivajajaid!

Aidata on lihtne – MTÜ Golf Aitab arveldusarve nr EE507700771005089533