18. augustil toimunud EGCC Captain’s Challenge’i parimad osalesid nädalavahetusel EGCC ja Niitvälja kaptenite finaalis. Sel korral pidime tunnistama Niitvälja kapteni Joel Rothbergi võistkonna paremust tulemusega 6:4. Klubi kapten Janar Toomesso võttis Captain’s Challenge’i kokku.

“Kallid klubikaaslased ja kõik kapteni võistlusel võistlusel osalenud külalised.

Üheskoos õnnestus meil 19. augustil üks suurepärane võistlus pidada, kus selgusid parimad – seekord võitsid kõik osalejad ja ka korraldaja. Emotsioonid mis olid võistluse ajal, pärast ja hiljem teie postitused sotsiaalmeedias ning tänusõnumid tegid südame soojaks ja tõstsid pulsi samale tasemele nagu seisaks esimesel tiil. Suur tänu kõigile!

Mis on hea klubivõistluse retsept? Teadmine ja visioon mida golfimängija soovib, toredad osalejad, mõistlikud reeglid ja võistlusklassid, ilm või õiged riided, hea toitlustus ja unikaalsed karikad ja ihaldusväärse auhinnad ning loosiauhinnad.

Auhindade osas soovin südamest tänada kõiki neid, kelle fänn ja klient ma ise olen. Ja neid, kes seekord aitasid kaptenil luua seda suurepärast golfiemotsiooni, mida ma kaptenina soovisin oma klubikaaslastele ja külalistele pakkuda.

Väikese üllatusena on kokku lepitud heade sõpradega NIKE’st, et kõigile EGCC Captain’s Challenge 2020 osalejatele on nimekirja alusel 20% soodustust Nike’i esinduskaupluses Viru ja Ülemiste kaubanduskeskustes, et saaksite täiendada oma sügis-talvist treeningvarustust.

Minu lemmikud on siin:

Niitvälja vastu valisin võistkonna tulemuspõhiselt – kaks parimat igast võistlusklassist ja kolmas mängija iga võistlusklassi parim löögimängus. Seekord me laupäeval Niitvälja kapteni Joel Rothbergi vastu nende koduväljakul ei saanud, kaotasime 6:4, aga päev oli suurepärane ja sõprust täis. Kaptenite finaali autasustamine ja õhtusöök toimus traditsiooniliselt restoranis Cru, kus Niitvälja ja EGCC võistkonnad sotsialiseerusid ka pikalt peale ametliku osa lõppu.

Tänan ka oma tublisid abilisi Ritat ja Annaliisat Arhtitekt11-st ja kõiki kes olid 19. augusti Captain’s Challenge’i võistluse korraldamisega seotud ning Merlet Niitväljalt kaptenite finaali suurepärase korraldamise eest Niitväljal.

2021. aastal mängime Heinu Klaasi ja Erko Tähe poolt 2012. aastal alustatud traditsiooniga juba kümnendat korda. Järgmisel aastal on meil võimalus üldseis viigistada 5:5 peale.

19. augustil peetud EGCC Captain’s Challenge’i pilte Kadri Palta poolt saab näha Facebookis ja Niitvälja kapteni Joel Rothbergi laupäevast võidukõne EGCC YouTube kanalil.

Janar Toomesso
EGCC kapten 2019–2021