Meil toimub sellel aastal palju olulisi võistlusi, aga võibolla kõige tähtsam maailma muutev võistlus on 19. juulil, kui MTÜ Golf Aitab korraldab Estonian Golf & Country Club’is Pardigolf 2021. Võistluse eesmärk on koguda toetusi Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule, kes toetab peresid alates vähidiagnoosi teadasaamise hetkest. 

Pühapäevasel võistlusel on kolm punktimängu klassi: naised ja mehed eraldi kuni HCP 18,5 ning ühisklass mängijatele HCP’ga üle 18,6. Meestel ja naistel madalamas HCP grupis on võimalik mängida võistlust ka tagatiidelt, et harjutada juuli kolmandal nädalal toimuvateks EMV’teks löögimängus. 

Osavõtutasu on vaid 49 € neile, kes omavad mänguõigust EGCC Sea Course’il, ja 89€ külalismängijatele, mis sisaldab nii Green Fee’d, toitlustust, harjutuspalle ja võimalust võita suurepäraseid auhindu, rääkimata heategevusest. Ettevõtetele on saadaval ka toetuspaketid, millega kogutakse lisaraha Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule. 

MTÜ Golf Aitab

MTÜ Golf Aitab eesmärk on korraldada heategevuslikke golfivõistlusi, et toetada laste vähiraviga tegelevaid ja seotud organisatsioone. Golf Aitab korraldustiim alustas 2017. aastal heategevusliku golfivõistluse korraldamisega, mille tuluga toetasime sihtasutust Tallinna Lastehaigla Toetusfond ning kogusime raha vähihaigete laste isolatsioonipalatite jaoks.


2019. aastal kogusime võistlusega annetusi perekonnale, kelle peres oli kaks raske diagnoosiga vähihaiget last. 2020. aastal kogume tulu Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule, kes toetab peresid alates diagnoosi teadasaamise hetkest. See on peredele raske teekond, kus nii materiaalne kui psühholoogiline abi neile on hädavajalik.

Ilm toetab golfimängimist ja võistlemist terve nädala!