EGCC 50+ Tuur BESSERAT sarjast on peetud juba 7 osavõistlust ja ees ootamas ainult kaks: 29. augustil punktimäng Stone Course’il ja 16. septembril grande finale Sea Course’il, millele järgnevaks tantsuõhtuks Toomas Kull juba aegsasti kingad valmis panna palus.

Esmaspäeval, 15. augustil mängitud PAR 3 HCP-löögimängu võitis naistest sünnipäevalaps Marina Kruger ja meestest Peeter Kross. Teisipäeval külastasid meie seeniorid aga Niitvälja golfiklubi, kus meestetiimid küll võiduta jäid, aga meie tublid naised ikka lippu kõrgel hoidsid. 

Esmaspäeval mängitud 7. etapp polnud taas kord mingi tavaline golfivõistlus. Toomas ja Maido olid kohal mitu tundi varem plaaniga kõik 14 Sea Course’i pikka rada PAR 3deks muuta, et võistluskaaslased ikka piisavalt kõndida ja loodust nautida saaksid. Avalöögid toimusidki nende valitud riukalikest asukohtadest ja keegi ei kurtnud, et päevas soovituslikud 10000 sammu tegemata jäid.

Tulemused olid võistluse formaadile vastavalt lustakad ja esmapilgul uskumatud – vahemikus -3 kuni -34. Meestest saavutas kolmanda koha Kurt Lönnqvist tulemusega -28, Leho Aros tulemusega -30 oli teine ja võitjaks tuli Peeter Kross, kes sai tulemusena kirja -32. Naiste tulemuskaartidel olid aga kirjas veelgi uhkemad numbrid: kolmas koht Pille Teearu (-28), hõbemedal läks Kati Palmarile (-32) ja naiste arvestuses võitis võistluse esmaspäevane sünnipäevalaps, särav Marina Kruger tulemusega -34.

Lähim Lipule erivõistlusel sai end seekord proovile panna lausa neljal ebaharilikul rajal ning Pillel õnnestus seeläbi kokku 3 karikat koju viia. Parima scratch’i tegid alles sellel etapil teistega ühinenud Alla Holopainen ja võistluse “hing” Toomas Kull. Nagu ikka ootab Golfikool treeningule neid, kel võistlus kõige paremini ei läinud ning Barbi Pilvrel ja Urmas Kitsingul on nüüd pro käe all võimalik järgmiseks etapiks ettevalmistusi teha.

Vaata lähemalt: 7. etapi tulemused

Meie seeniorid ju pikka puhkust ei armasta. Juba teisipäeval oli suur osa neist Niitväljal, kus sõpruskohtumise raames Niitvälja 50+ klubiliikmetega mõõtu võeti. Esindatud oli kolm erinevat võistlusklassi: mehed händikäpiga 0-18,4 mängisid HCP-löögimängu; mehed händikäpiga 18,5-36 ja naised punktimängu. Paraku läks nii, et mehed jäid mõlemas grupis Niitvälja omadele alla. Meie naised aga olid taas kord tipptasemel ja tõid võidu koju.

EGCC naistetiimi kuulusid Marina Kruger, Sveta Apart, Edith Alliksoo, Margarita Ross, Anne Piirsalu, Monica Pihlak ja Pille Teearu. Palju õnne teile kõigile ja suur tänu eduka mängu eest! 

Meestele aga soovime jõudu ja meelekindlust, et 5. septembril meie klubis toimuval taaskohtumisel võidukarikas ikka siia jääks.