Klubitalo, Sea Course, Stone Course, ravintola ja Driving Range on suljettu kauden 2023 osalta.

Stone Coursella pelataan talvigriineillä, mutta kenttä voi olla pakkasen ja lumen takia suljettu. Löydät tuloskortit Driving Range-pallokoneen vieressä olevasta laatikosta. Valitettavasti golfkärryjä ja golfmailoja ei ole mahdollista vuokrata. WC:t ovat avoinna Driving Range -rakennuksessa.

Caddiemaster on vain puhelimessa, ei paikalla:
Ma–Su klo 10–16
Puh: +372 602 5290

Nopeiten löydät päivitetyn tiedon Chronogolfista: yöpakkaset voivat vaikuttaa myös kentän peliaikaan ja aukioloaikoihin, siksi kannattaa seurata Chronogolfin tiedotteita peliaikaa varatessaan. Merkitse jokainen pelikierros Chronogolfiin.

Suojellaan kenttää kylmällä säällä: jos maassa on kuuraa tai lämpötila on laskenut lähelle nollaa, on kesägriineille astuminen kielletty.