Haluatte jotain, joka sulaisi suussa kuin paras ruoka lapsuudestanne ja jonka maku olisi pysyvä kuin ensimmäisen suudelman hurma. Lisäksi toivotte, että valittu aterianne olisi ulkonäöltä kuin jumalille tarkoitettu, samalla maanläheisen kotoine. Varmasti haluaisitte syödä mahdollisimman terveydellisesti. Ja lisäksi kaikelle ravintolan ikkunoista olisi maalauksellinen ja mieltänne rauhoittava näköala. Olkaa hyvä: teitä odottaa Jõelähtme Da Vinci Golf-ravintola.

Ravintolassa on 60 paikkaa ja a la carte ruokalistan lisäksi tarjolla ovat maukkaat aamiais- ja päivätarjoukset, järjestämme cateringin sekä valmistamme herkullisen juhlapöydän.

Ravintola kutsuu kokemaan uudenlaisia ja yksinkertaisia makunautintoja. Tule rakkaan kanssa, liikeasioissa, juhlimaan tai noin vain. Jõelähtme Da Vinci Golf-ravintola on paikka, minne aina on hyvä tulla!

Aukiloajat

Huhtikuusta elokuuhun:

  • Ma–La klo 11–21
    (keittiö klo 20.30)
  • Su klo 11–19
    (keittiö klo 18.30)

Lokakuussa:

  • La–Su klo 11–19
    (keittiö klo 18.30)

Ota yhteyttä:

Puh: +372 602 5294
Sähkoposti: kersti@davincifood.ee
davinci.ee/golfirestoran